Coroane din ceramica pe suport din zirconiu

Coroane din ceramica pe suport din zirconiu

Pacienta Mihaela a venit in cabinetul stomatologic pentru o restaurare totala, utilizandu-se coroane din ceramica pe suport din zirconiu.

Au fost indepartate lucrarile vechi din metalo-ceramica si au fost refacute tratamentele endodontice pentru vindecarea infectiilor.

La grupul frontal inferior a fost realizat un tratament parodontal cu LASER deoarece acesta era afectat de parodontoza. Tratamentul parodontal cu LASER stimuleaza regenerarea testutului parodontal prin activarea celulelor proprii organismului si reatasarea gingiei de dinti. Fasciculul laser sterilizeaza zona vizata distrugand infectia bacteriana. Procedurile dentare cu LASER nu necesita anestezie iar recuperarea este mult mai rapida. In urma acestui tratament dintii si-au recapatat stabilitatea iar gingia s-a realipit de dinti.

S-a optat pentru coroanele din ceramica pe suport din zirconiu deoarece acestea sunt bioinerte si foarte blande cu testutul gingival. De asemenea, din punct de vedere estetic au multumit-o pe deplin pe pacienta.

Distribuie!

Comentariile sunt dezactivate.