Protetica cabinet stomatologic Smile Architects

Protetica dentară

Smile Architects cabinet stomatologic

Protetica dentară se ocupă cu restaurarea morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar cu ajutorul protezelor fixe, mobile sau mobilizabile.

Lucrările de protetică dentară pot fi diverse: fațete, coroane, proteze mobile, proteze mobilizabile, proteze scheletate speciale, protezare imediată, protetică pe implanturi dentare.

Acestea sunt realizate în laboratorul de tehnică dentară în urma unui plan de tratament individualizat în funcție de problemele fiecărui pacient.

Proteze fixe

coroane metalo-cermice: sunt cele mai întâlnite lucrări protetice și sunt obținute prin stratificarea ceramicii pe un suport din metal.

coroane din zirconiu: au o rezistență crescută și un aspect estetic deosebit prin lipsa metalului, au o luminozitate deosebită, sunt biocompatibile și nu provoaca alergii. Coroanele din zirconiu pot fi folosite pentru a restaura atât dinți frontali cât și laterali.

Coroana zirconiu, cabinet stomatologic

Ne puteti contacta la +4 0727 307 802 de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 20.00, prin email la cabinet@smile-architects.ro sau ne puteti lasa un mesaj la sectiunea Contact.