Dr. Madalina RADU - cabinet stomatologic Smile Architects

Smile Architects cabinet stomatologic

Smile Architects – cabinet stomatologic – a luat nastere ca o necesitate de a ingriji cat mai multi pacienti care au nevoie de serviciile noastre, dupa o experienta de peste 15 ani in domeniul sanatatii dentare.

Pentru noi comunicare dintre medic si pacient este foarte importanta, ea este piatra de temelie a unui tratament de succes, sigur, durabil dar si de calitate pentru pacient. Tocmai de aceea, in cadrul consultatiei initiale, principala noastra grija este de a cunoaste cat mai bine pacientul. Astfel, ii putem oferi un plan de tratament cat mai corect, atat din punct de vedere medical dar si al dorintelor pacientului, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor.

Ne dorim ca pacientii nostri sa se simta la noi ca acasa, adica in confort si siguranta. In acest sens, am incercat sa cream o atmosfera placuta, calda, am ales fotolii dentare confortabile. Am investit si continuam sa investim in achizitionarea celei mai moderne aparaturi care sa ne permita sa realizam tratamente de calitate fara durere.

Respectarea normelor de asepsie si antisepsie, precum si investitiile facute pentru siguranta pacientilor sunt o garantie a faptului ca in cadrul cabinetului stomatologic tratam fara riscul de a contacta afectiuni transmisibile prin sange si saliva.

Dintii frumosi si sanatosi sunt la moda si anul acesta. Va asteptam la noi ca sa fiti in pas cu moda!

Echipa Medicala

DR. Madalina RADU

Medic stomatolog

DR. Alexandra ANTALOAIE

Medic chirurg specialist OMF

DR. Ramona RADULESCU

Medic stomatolog

DR. Aiman AHMEDSAAD

Medic specialist endodont

DR. Alexandra TEPES

Medic rezident protetica

AS. Marilena MARGULESCU

Asistent medical generalist

Smile Architects
microscop Leica - cabinet stomatologic Smile Architects

Echipare Premium

Este recomandată o consultatie stomatologică de două ori pe an, chiar dacă pacientul consideră că nu are probleme dentare. Unele afecțiuni stomatologice prezintă semne pe care doar un dentist le poate identifica.

Ne puteti contacta la +4 0727 307 802 de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 20.00, prin email la cabinet@smile-architects.ro sau ne puteti lasa un mesaj la sectiunea Contact.