terapie laser cabinet stomatologic Smile Architects

Terapia LASER

Smile Architects cabinet stomatologic

Terapia LASER se bucură de o reputație excelentă printre pacienți.

Avantajele folosirii laserului în stomatologie sunt multiple, indiferent că vorbim despre tratamentele endodontice, de parodontologie, implantologie sau chirurgie. Cu laserul terapeutic se poate aborda orice procedură.

În ENDODONȚIE, după prepararea și irigarea canalului radicular, laserul este utilizat pentru reducerea germenilor și bacteriilor în zonele în care lichidul de irigare nu ar ajunge niciodată.

În PARODONTOLOGIE laserul poate fi utilizat petru tratarea pungilor gingivale, în completarea tratamentului convențional, pentru reducerea nivelului de germeni și bacterii, rezultatele fiind excepționale.

În IMPLANTOLOGIA DENTARĂ tratamentul la și în jurul implantului, de exemplu pentru expunerea unui implant, decontaminarea și realizarea unor margini de preparare clare pentru amprentare și scanări.

Beneficiile laserului pentru CHIRURGIA ORALĂ includ incizii fără sângerări și un câmp chirurgical steril. Pacientul are dureri post operatorii semnificativ mai mici.

În PROTETICA DENTARĂ poate fi utilizat la lărgirea șanțului gingival și / sau hemostază pentru realizarea amprentelor.

Tratamentele în terapia cu laserul sunt minim invazive, de mare precizie și cu o eficacitate foarte crescută.

Laser dentar LUTRONIC Denta2 cabinet stomatologic Smile Architects
Laser dentar, cabinet stomatologic

Ne puteti contacta la +4 0727 307 802 de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 20.00, prin email la cabinet@smile-architects.ro sau ne puteti lasa un mesaj la sectiunea Contact.