Coroane din ceramica pe zirconiu si implanturi dentare

coroane din ceramica pe zirconiu si implanturi

Pacienta Rodia a venit in cabinetul nostru pentru a-si rezolva problemele dentare si pentru a obtine zambetul mult visat.

Coroane ceramica pe zirconiu si implanturi caz-initial

Au fost tratat cariile si realizate extirpari sub controlul microscopului. Cu ajutorul microscopului se pot observa detalii pe care medicul dentist nu le poate vedea cu ochiul liber. Un tratament de canal bine facut poate reda functionalitatea dintilor si poate preveni eventuale complicatii.

Au fost realizate gingivectomii pentru a alinia coletele dintilor cu ajutorul laserului. Gongivectomia realizata cu ajutorul laserului nu implica sangerare si poate necesita o cantitate mica de anestezic. Vindecarea este rapida si nedureroasa pentru pacient.

Au fost inserate implanturi dentare pentru a inlocui molarii pierduti. Au fost folosite implanturi STRAUMANN BLX SLActive, cea mai noua generatie de implanturi de la Straumann. Aliajul din este confectionat (ROXOLID) il face mai rezistent iar suprafata SLActive stimuleaza cresterea osoasa.

Pentru restaurare au fost alese coroane din ceramica pe zirconiu pentru estetica lor ridicata cat si pentru rezistenta lor crescuta.

Distribuie!

Comentariile sunt dezactivate.